Estudi Arquitectura

QUI SOM

 
El nostre estudi d’arquitectura es basa en dissenyar i construïr cases que siguin eficients, agradables, confortables i dins l’abast dels clients. 
Ens apassiona pensar en que els nostres clients gaudiran de l’espai que hem creat i dissenyat conjuntament.
Estudi Arquitectura

MISSIÓ

 
Fer projectes arquitectònics on el nostre client sigui l’eix central. A través de la direcció integral del projecte i no només assolint els objectius funcionals, sinó anant més enllà i creant espais personalitzats, amb elements únics i que generin un vincle emocional amb els propietaris.
interiorisme matadepera

VISIÓ

 
Creiem que cada espai ha de ser únic i satisfer totes les necessitats d’una manera simple i elegant per a cada client. Ens esforcem per superar les espectatices dels nostres clients, aplicant un enfocament col·laboratiu. Volem donar valor a la forma en què les persones viuen i experimenten el seu entorn.
 
interiorisme terrassa

AMB TU A CADA PAS

 
Per al nostre estudi d’arquitectura cada projecte és únic i personal, per això escoltem i treballem en estreta col·laboració amb el client per transformar els seus projectes en una realitat, creant així una relació de confiança, estem amb ell en tots els passos del camí, des de la concepció inicial fins a la direcció durant tot el projecte.
estudi arquitectura

ELS DETALLS ENS IMPORTEN

 
Entenem que en els detalls és on es pot marcar la diferència. Posem tota l’atenció possible en les diferents etapes del projecte, identificant amb el client aquells aspectes que el fan únic i potenciant-los per tal de superar les seves expectatives, dotant així al projecte d’unes característiques úniques.
estudi arquitectura

SEGURETAT I SENSIBILITAT

 
La nostra experiència ens permet tenir i transmetre seguretat en tot allò que fem, som eficaços i no fem un pas en fals. Posem tota l’atenció possible als projectes, controlant la part tècnica però també la conceptual i creativa.
Visita’ns per saber-ne més.

PROJECTES DESTACATS

 

LANDABEREA

A VISTA

SANTIAGO RUSSINYOL

MATERNITAT D’ELNA

Scroll al inicio